Nejnovější recenze ze sekce Antiparazitika pro psy
Beaphar BIO obojek zatím nelze hodnotit. Tento dotaz by neměl být pokládán, protože po vybalení z balíku nevím jak bude fungovat a nebudu to vědět ještě nějakou dobu, než se účinnost projeví, nebo neprojeví
. Rovněž by neměl být pokládán dotaz zda doporučuji nebo ne, když se o účinnosti dozvím až za nějakou delší dobu.
Hodnotit nelze. Zatím vůbec nevím, jak bude obojek Beaphar fungovat. Dotaz Jak hodnotím produkt a nebo zda ho doporučuji nebo ne, by vůbec neměl být pokládám u věcí, které hodnotit nelze hned po vybalení z balíku a ještě ani dlouhou dobu potom.
- Moji psi už dlhodobo produkt konzumujú a veľmi im chutí. Je to pohoda im dať granulky.Predtým keď som tento produkt nepoznala tak som mala veľký problém im dať tabletky na odčervovanie.(musela som tabletky rozbiť na prášok a rozpustiť vo vode .)
- Výborný mohu doporučit
- Male
- Skladne
- Bytelne
- Pro pejska jsme pořídili stejný odpuzovač již po druhé, zkušenost z prvního použití je dobrá, za sezonu celkem asi 3 klíšťata.
- Neobsahuje žádné chemikálie, což je dobré při kontaktu s dětmi
- trochu se lekají, ale produkt je funkční
vše ok
- krásně voní
- aplikovano, teprve uvidíme výsledek, zda to opravdu učinkuje
OK.
- ještě nevyzkoušen
Super i když poslali špatně tak pan volal omluvil se a zdarma pošle správně takže za mě super napravuji špatnou recenzi omlouvám se
vyhovuje
Mám dobré zkušenosti jak u kočky tak i u psa.
- je dostatečně variabilní pro více plemen psů, což je dobře
- na žádný jsem nepřišel
Štve mně, že se liší barvy. Člověk si koupí fialovou a dostane modrou nebo žlutou, prostě jak zrovna Vietnamci mají. Tak by si taky obchod mohli doladit a zadat třeba u zboží s více variantami nastavení parametrů. Jako např. barvu, ne každému je všechno jedno :-(
obojek jsme koupili pro naši kočku a psa sousedky.
Na kočce jsme rozdíl mezi obdobím bez a s obojkem nepozorovali. Pes sousedky byl napadán klíšťěty dále, klíšťata zůstávala živá
ok
- Opět pecka. Kočka i psi milují
A provonite celý dům
Mám již vyzkoušené. Přípravek funguje, navíc krásně voní.
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »