Nejnovější recenze ze sekce Antiparazitika pro psy
- úplně k ničemu
po navléknutí obojku po týdnu kocour obsypaný klíšťaty víc než kdykoli předtím a to přímo v blízkosti obojku. Vyhozené peníze
- chuť
Používáme poprvé, tak je zatím brzy na hodnocení účinku, to bude možné zhodnotit až po sezoně. Ale reklama fakt nelže v jedné věci, která se hodnotit dá už teď, a to je chuť pro našeho Bena. Tomu jsme řekli, že to je mňamka a on si to i vyžaduje, když už to brát nemá. Normálně i když mu to dáme na zem, tak to sám od sebe sní, takže se to dá využít i jako mňamka za odměnu. A koupili jsme 3 přípravky od stejné firmy a úplně stejně na ně reaguje. Takže co se týká podávání, naprostá bezstarostnost.
vše v pořádku
Kupuji opakovaně, nemohu říci,že by jsme neměli žádné klíště,ale je to zanedbatelné,pokud mají pejci tyto obojky.
V loni jsme na jednom pejskovi našli snad jen tři klíšťata a na druhém asi 2.Takže za mě spokojennost.
Menforsan antiparazitní luminiscenční obojek pro psy 57 cm
Přidáno: 28. března 2023
(naposledy upraveno 28. března 2023)
Zakoupeno v Dr. Max lékárna
I přes parazitní obojek který jsem nasadila svojí fence tak dostala blechy jsem velmi zklamaná z tohoto produktu
- Obojek splňuje ochranu před parazity.
Beaphar Bio Band repelentní obojek pro psy 65 cm
Přidáno: 26. března 2023
(naposledy upraveno 26. března 2023)
Zakoupeno v Pet Center
- Zatim mame asi 8 dni a klišťata mame stále, počkáme ještě týden, snad se to zlepší
Je pravda, že první dva dny pronikavá vůně, která lehce odeznívá
- Levné
- Výborná zkušenost z minulých let
- Účinný
- Kvalitní
- Výhodná cena produktu
Spokojenost
Pet Health Care Fyto Biocidní obojek pro psy a kočky 65 cm
Přidáno: 23. března 2023
(naposledy upraveno 23. března 2023)
Zakoupeno v Magistra.cz
- Dobrá cena
- Vyborne vše
hezky voní, funguje
- Začala jsem pejskovi dávat, tak ještě zkušenosti nemám, ale jsem zvědavá. Přidávám do granulek.
Produkt nesmrdí, kočkám nevadí, zatím funguje slušně, ale sezóna klíšťat ještě není v plném proudu, uvidíme později.
nej a nej obchod s velice profi komunikaci a jednáním. the best of all around
Pes zadne kliste nechytil
- Vždy spokojenost, doporučuji
Uvidime máme poprvé
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »