Nejnovější recenze ze sekce Antiparazitika pro psy
- Jen výhody v této lékárně
Krátká doba od doručení na hodnocení. Pokud bych to brala podle psů v rodině (2) tak by to chtělo lepší chuť. Nevezmou s ničím a dokonce teď už ode mně nevezmou z ruky ani pamlsek. Pouze granule ze své misky po důkladném očichání. Oba jsou jorkšíři.
Reakce obchodu Granule-eshop.cz
Dobrý den, děkujeme za zpětnou reakci. Budeme moc rádi, když se nám telefonicky ozvete. Jedině tak můžeme společně zkusit rozklíčovat, kde mohl nastat problém nebo mohlo dojít také k souhře náhod. Toto je pro nás ojedinělá zpětná vazba a tak budeme rádi, když vše vyladíme tak, aby naši zákazníci, byli spokojeni. Za Granule-eshop, Martin Jehlička. ( tel. 775 013 452)
- Psům chutná vezmou bez problemu
Zatím mají par dni čekám na účinnost
- Po třech dnech běžného venčení se uvolnil kroužek a přívěšek pes ztratil a již jsem jej nenalezl.
Po 3 dnech provozu funkčnost nelze posoudit. Systém upevnění se mi zdá nevhodný, k uvolnění došlo při obyčejné procházce parkem.
Výhodou je možnost dobíjení s dostatečnou výdrží baterie a při večerní procházkách netřeba svítícího obojku.
- funguje
- Pejskovi náramně chutná.
Funkčnost nemůžu posoudit. Přívěšek je na měkkém kroužku a ten se po dvou dnech roztahl a pes ho ztratil.
Zatím všechny procházky bez klíšťat.
velmi chutné, pejsek baští jako odměnu, účinek zatím nemohu potvrdit
V loni jsem s nedůvěrou zakoupil 4 tyto levné polské produkty. Za celou sezónu od dubna do listopadu, kdy je pes venku a probíhá pod stromy, vysokou trávou a mlázím měl jen několik klíšťat. Za tu samou dobu jsem musel v minulosti dávat tři i čtyři drahé produkty a výsledek byl stejný. Vřele doporučuji, doufám, že to pro velký zájem nezdraží.
Moc pomohl . Jsem spokojen.
Reakce obchodu Granule-eshop.cz
Moc děkujeme za zpětnou vazbu. Je pro nás a hlavně pro naše zákazníky velmi důležitá. Těší nás, že produkt pomáhá, tam kde má. Díky za Váš čas. Za Granule-eshop, Martin Jehlička.
- je přírodní
doporučuji
Používáno krátce a pouze po dobu procházek ale zatím jsem klíště na psovi nenašel.
- Dlouho vydrží na jedno nabití
Jsem s tím spokojená
- Oboje zatím slouží dobře.
spokojenost
- čistě přírodní
- při pravidelné aplikaci klíšťata opravdu odpuzuje
- účinek není stoprocentní, jelikož to není chemie
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »