Nejnovější recenze ze sekce Antiparazitika pro psy
nedoporučuji
nedoporučuji
- Přírodní produkt
- Voní
- Účinný mechanicky, nikoliv chemicky
- Široké možnosti použití, na zvířata i okolí
- Velmi snadné použití
Křemelinu jsem zakoupila při podezření na blechy v domácnosti, použila jsem na pelíšek, zvířata, matrace a pohovku. Zaujalo mě, že jde o velmi jemný prášek, aplikovala jsem pomocí sítka na plochy, krásně voní a práce s ním je příjemná, jen je potřeba opatrnosti, aby nedošlo ke vdechnutí. Bez obav jsem použila i na malá zvířata a také v dětském pokoji, kde jsem nechtěla používat chemické insekticidy. Balení vydrží i na opakované ošetření celé domácnosti, což se nedá říct u běžných postřiků. Jsem s křemelinou spokojená.
- S obojkem jsme spokojeni . Krásně voní a pejsek ho dobře snáší.
Obojek příjemně voní, funkčnost mohu posoudit až po delší době používání. Během 5 dnů se opravdu klíšťata nepřichytila.
Super háčky na klíšťata. Máme je doma již dlouho, ale dříve se nevyráběla ta nejmenší velikost. Tak jsem objednala tuto sadu. Klíště je hned venku, zvládá to i moje dcera už tak od 9 let.
Doporučuji
Vypadá moc hezky i přesto, že je funkční.
Vzala jsem ho preventivně a zatím jsem na našem mazlíkovi nenašla nic, což znamená, že asi funguje.
Funguje.
Přírodní repelent
- X
- X
Skladný na cesty
- suchý šampon, kočky nemusím koupat
- ochrana před hmyzem
- nevoní
- prášek je všude okolo :D
Pes je bez klíšťat.
- pěkně voní
- po procházce jsem našla lezoucí klíště, tak snad aspoň komáry to odpudí.
Používáme krátce. Protože teď nemohu použít chemii bude muset aspoň na komáry stačit.
Psům to chutná. Jak moc to odpuzuje klíšťata, nejsem schopná posoudit. Nějaká každý den najdu...
Zatím zkoušíme krátce. obtížný létající hmyz se vyhýbá. Klíště jsme si nedonesli?
kupuji opakovaně, příznivá cena
Ačkoliv nejsem nijak moc šikovná, klíště se mi podařilo bez problémů vyndat.
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »