Nejnovější recenze ze sekce Antiparazitika pro psy
Kočička se bojí , stříkám postupně když se nechá .
- Používáme pro menši psy(jezevčiky) vyrazně a spolehlivě přispívají ke kvalitě celé trávící soustavy.
- Neregistrovali jsme žádnou... .
Používáme už několik let. Kvalita je trvale dobrá.
Kupuji vždy na léto, proti klíšťatům je skvělý
- Doporučuji
OK.
- obojek je širší, dobře se upevní
je dost cítit, ale není to nepříjemný pach
Obojek je z gumoveho materialu ktery se trha aniz by se jeste nasadil psovi na krk.Vice uz nekoupim.
spokojenost
Jen doufám že to bude fungovat a budeme bez klíšťat. Zatím se zdá že to funguje. Moc děkuji že nemusí mít obojek .
Dobře se aplikuje, zvířata jej snáší bez obtíží
Menforsan antiparazitní luminiscenční obojek pro psy 57 cm
Marcela Petrasova
Přidáno: 18. března 2024
(naposledy upraveno 18. března 2024)
Zakoupeno v Lékárna.cz
Jsem spokojená účinkuje dobře a cena super
Zatím používám krátce, ale vypadá to dobře
- Cena.
- Agresívní prášek po rozbalení působí na oči. Páchne, i když ne silně.
Užíval jsem léta pro moje hafany přípravek Scalibor k úplné spokojenosti. Bohužel hodně podražil, zvolil jsem tedy tento levnější. Při aplikaci na krk pejska se vysypal jakýsi prášk, který i po umytí rukou způsobil pálení očí. Další dny se situace opakovala kdykoliv jsem psa pohladil, musel jsem si mýt ruce, jinak alergická reakce. Později začal obojek i slabě páchnout, takže jsem ho odstřihl, vyhodil a objednal drahý.
Někdo je spokojený, já bohužel ne, ale každý ať se rozhodne sám.
- Výrobky mám odzkoušené z minula.
- pejskům chutnají, přidávám i pivovarské kvasnice, snad bude proti klíšťatům účinné, jen přírodní, žádná chemie
zboží bylo doručeno , jsem spokojená
Beaphar Bio Band repelentní obojek pro psy 65 cm
Přidáno: 11. března 2024
(naposledy upraveno 11. března 2024)
Zakoupeno v EXO-EKO.cz
Zpočátku hodně intenzivní vůně ale po pár dnech méně. Pes vydrží krásně vonět 2 měsíce :-). Na klíšťata tak 50%.
Produkt jsem si vybrala, protože bylo uvedeno, že je ochucený. Zamíchala jsem krém do stravy, ale kočky si k tomu čichly a odešly. 2 dny nežraly než jsem to vyhodila.
Tablety na odčervení jsou příliš velké, tak jsem chtěla vyzkoušet pastu, ale nepovedlo se.
Splňuje účel
- Dá se dostat i do psa, který tabletu prostě nespolkne.
Schůdné řešení odčervení psa, i když... Kdy konečně někdo vymyslí tabletu s vůní a "příchutí hovězího masa", které ovšem uvěří i pes, jako u tablet proti blechám a klíšťatům (viz perfektní Frontpro)???
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »