Nejnovější recenze ze sekce Antiparazitika pro psy
Zatím jsem spokojená
Produkt jsem vyzkoučela a jsem spokojená,budu objednávat další.
Tahle karta patří k těm věcem, které vás potěší až ji vezmete do ruky, děkuji.
Dr PetCare Max Biocide Collar Obojek proti klíšťatům a blechám pro velké psy 75 cm
Přidáno: 26. dubna 2024
(naposledy upraveno 26. dubna 2024)
Zakoupeno v Dr. Max lékárna
- Spokojenost
Zatím žádné klíště, takže zatím velmi dobrý výrobek
Nepouzivam na zviratka pouzivam na sebe pac sem evidentne dobre zviratko pac mne klistata milujou toto je jediny zpusob jak to kliste vytocit vyndat a klidne i sam s pinzetou to je vzdy o nervy a vetsinou to kliste stipne pouzivame od doby co jsme meli psa a muzeme doporucit
Doporučil mi ho lékař, čistí kůži.
- Přirozená ochrana před klíšťaty a blechami
Zatím jsem s kvalitou spokojená, klíšťata se na mých psech neobjevují, přestože jsem s nimi každý den v lese a na loukách ... během 14 dnů se u jednoho psa objevilo pouze jedno klíště!
- Klíšťata obchází psa obloukem.
- Jsem velice spokojen.
- Moc nefunguje.
Přestože psovi pravidelně dávám svému psovi 3 tablety deně.Nacházím na něm stále klíšťata...
Voní.
- Spokojenost
- levny a kvalitni obojek
Dobrá cena za celkem slušný výrobek.
Super
Velká spokojenost s produktem.
Nakupuji pravidelně na Vaschovatel.cz s kódem VASCHOVATELCZ se slevou, což je v dnešní době super
- Nefunguje to
Psovi to dávám už druhý týden a každý den z něj vydoluji miimálně 5 klíšťat,naprosto vyhozené peníze,věc,která absolutně nefunguje
- bez chemie
Granulky jsou opravdu malé což nám vyhovuje máme malého pejska myslím,že jedno balení na sezónu nám vzhledem k dávkování vystačí jsou lehké takže do půl kila se jich vejde opravdu hodně.Cena super
Zatím bojujeme, moc tabletu nechce. Chce to čas.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »