Nejnovější recenze ze sekce Antiparazitika pro psy
Spokojenost, příjemně voní a řekla bych, že se pes i míň drbe, než když měl klasický obojek proti klíšťatům.
Jedny háčky už mám pro rodinu (v zelené barvě), tak teď jsem jedno balení koupila i pro zvířectvo. Vyjmutí klíštěte tímto háčkem považuji za bezpečné. Jedině to těžko bere takové úplně miniaturní, sotva viditelné klíšťě, to jsme vyndávali s nejmenším háčkem asi půl hodiny. Jinak háčky fungují skvěle.
- vhodné, plní účel
- 0
jsem spokojen
Nevíme, nakolik před klíšťaty ochrání, dáváme i tabletu. Ale našemu psovi moc chutnají, používáme je jako pamlsek.
dobrý
- Hezky voní
- V kombinaci s obojkem foresto neměla moje fenka letos ještě ani jedno klíště.
Kartička se vejde do peněženky, takže bude pořád po ruce
Funguje 100%
Pchelka BIO obojek Junior 30 cm
Přidáno: 13. června 2023
(naposledy upraveno 13. června 2023)
Zakoupeno v Fera24.cz
- BIO šetrný
- příliš malý, vhodný pro menší štěně nebo štěně staré pár týdnů
- produkt na obalu neodpovídá reálnému produktu v krabičce
Máme doma 3 a půl měsíční štěně, proto jsem hledala produkt spíše pro štěně, který bude šetrný. Obojek nám je bohužel malý, z daného důvodu doporučuji pro štěňata staré pouze několik týdnů nebo pro štěňata malých plemen.
Kvalitu a funkčnost obojku na základě informací výše bohužel nemohu hodnotit.
- OK.
- Zatím nepoužité
nízkácena a kupodivu funguje,mám zkušenost z minulého roku
Doporučuji koupit pro zdraví pejska.
Už jsem tabletky vyzkoušel, pejskovi pomohly
Máme ho krátce, příjemná vůně, doufám, že bude funkční.
Dobře funguje.
Z různých variant přírodních směsí nám tato funguje nejúčinněji i na velkého a huňatého pejska.
Navíc a dost podstatné - na rozdíl od ostatních ji pejskové jakž takž tolerují. Což u nás je bráno za maximální úspěch!
- bez chemie
Zatím žádné klíště